Artiesten

GirlsTalk

Miley Cyrus and Tom Petty hebben een liefdes baby gekregen: 
Wat krijg je, wanneer je Katy Perry met the Beatles kruist? Juist ja, GirlsTalk. Vier Haagsche heren brengen een saluut aan de Dames Pop. Twee gitaren, vier stemmen, bass en drums, meer hebben deze ervaren rotten niet nodig. Met Oma Blondie als Godmother powerpoppen ze zich een slag in de rondte. Van tante Sheryl Crow, tot nichtje Taylor Swift…and everything in between. 
Get ready to be poppyfied….Girlpop on steroids! 

Bert Fonderie – Drums & Vocals 
Roy Bouman – Bass & non amplified Vocals 
Rempe Kooij – Guitar & Vocals 
Pepijn ‘t Hart – Guitar & Vocals

Jazzeker

Willem Zweers and friends. Mooie relaxte jazz. Jazzeker debuteerde op Meerjazz 2013 en de band bleek een grote verrassing. De 5 mans formatie bestaat louter uit “amateur” musici die op een professionele wijze heerlijke jazz maken.

Jan van Piekeren

Lizzy Mobile

Terug naar de tijden waarop de klassieke hardrock op zijn hoogtepunt was, de jaren zeventig waarin Thin Lizzy voorgoed zijn stempel drukte op de hardrocksound. Goeie songs, stevige gitaren en rauwe energie, precies waar de nieuwe Thin Lizzy tribute Act uit Utrecht zich in thuis voelt. 

Knallende rocksongs, swingende shuffles en polyritmische maatsoorten laat zien dat Thin Lizzy niet zomaar een rockband uit de zeventiger jaren was.

De invloeden van Phil Lynott zijn Amerikaanse vader en Ierse moeder zijn terug te vinden in diverse blues en folk-achtige rocksongs verrijkt met de typerende lage stem van Phil. De snelle gitaarrifs, virtuoze drumbreaks en stevige bas gebracht door de heren van deze Thin Lizzy Tribute band blijven boeien tot de laatste noot. 

Quote van een voormalig Thin Lizzy roadie “ It felt like I was back in the old days with my friend Phil, Thank you for making my day a great one! 

Come on and get that feel with the Lizzymobile!

Rob Smeink vocals & bass

Willem Zweers drums

Peter Alberts guitar & vocals

Onno Blok guitar & vocals

More Than Blues

Members: Lain Barbier: Vocals and Guitar Nico Groen: Drums Mauricio Guerra Lopez: Bass
Genre: PowerBlues and more.//morethanblues.nl.

Voor boekingen: 0641501876 of info@bamusic.nl

Sidewalk Sally

SIDEWALK-SALLY bestaat uit 3 Blues-Rockers die hun klasse al meerdere jaren op podia in binnen én buitenland hebben bewezen.

Dit powertrio speelt covers uit de betere blues- en rockjaren van o.a. Gary Moore, David Lee Roth, Paul McCartney, Fleetwood Mac, Steve Lukather en Jimi Hendrix!!….

Voor boekingen: 0641501876 of info@bamusic.nl

Automatic Blues Band

Automatic is een band met ervaren musici die met elkaar een prachtig blues rock repertoire spelen. Voor meer informatie: automaticbluesband.nl
Voor boekingen: 0641501876 of info@bamusic.nl

Bluesbende

Een geweldige band ontstaan uit een gig die Henk accepteerde zonder dat hij een band had. Wilko en Nico bleken vrij die avond. De band startte die avond na 3 minuten repeteren. Het publiek was wild enthousiast en een nieuwe blues band was geboren. Bluesbende speelt repertoire van o.a. Rory Gallagher en andere blues rock grootheden.

Voor boekingen: 0641501876 of info@bamusic.nl

Highway Rhythm and Blues Gang

De stijl van de Gang laat zich nu merendeels typeren als Swing- & Jump blues met een vette flirt richting de Bluesrock en de Chicago Blues. Jimmy Vaughan, Muddy Waters, Kim Wilson, Kenny Wayne Shepherd, John Mayall, the Red Devils, Junior Wells e.v.a, zijn de artiesten die voor de ”Gang” een bron van inspiratie zijn. highwaygang.nl

Voor boekingen: 0641501876 of info@bamusic.nl

 

Bullfrog Taste Express

Bullfrog Taste Express brengt een muzikaal eerbetoon aan een van de meest invloedrijke gitaristen uit de historie van de rock. Centraal staat hier natuurlijk Rory Gallagher, de helaas veel te vroeg overleden Ier die met zijn afgeragde Strat is verworden tot een regelrecht icoon in de blues-rock.

The Bullfrog Taste Express heeft, als het op muzikale ervaring aankomt, een rijkelijk gevulde schatkist. Bullfrog Taste Express

Voor boekingen: 0641501876 of info@bamusic.nl

Lain Barbier

Solid as a Rock, A Heart full of Soul…

Barbier was zanger bij de Nederlandse rockbands Turbo, Diesel en No Exqze en deed veel sessiewerk met onder andere Candy Dulfer en leden van Golden Earring. Op het moment zingt hij ook bij de bands: More Than Blues, Jukebox Heroes en Lain’s Workout

Naar aanleiding van de re-release van de lp It’sMore Fun To Compete van de legendarische The Speedtwins op 21 november 2015 (release van Pseudonym Records, maar nu als dubbel-lp met 15 (!!) bonustracks) zal Lain samen met Nico Groen als The Speedtwin(S) ook her en der de spijkers uit de planken komen spelen. eerste keer op 6 december in Cafe Atlanta in Arnhem, als pauze gebeuren bij het Turbo optreden aldaar. Be there!!

Ook doet hij veel akoestisch werk, solo of met muzikante als: John Hayes, Jusso Whistler, Lowik van de Velden en Svenzino

Hij is gezegend met een zeer krachtige stem. Door zijn enorme bereik heeft Lain zich gespecialiseerd in de vertolking van de powerballad: rock met een flinke dosis soul, gezongen vanuit je tenen.

Hij zegt daar zelf over: ‘Muziek maken moet voor mij een beetje pijn doen. Mijn grote drijfveer is om iets los te maken bij mensen. Daar ga ik voor tot het uiterste. Of het nu voor tien of tienduizend mensen is maakt me niet uit, ik wil ze allemaal kippenvel bezorgen.’

Scroll Up