Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

25 en 26 september ‘Tuinwijk 100 jaar’ Muziekfeest op het Willem van Noortplein.

25 September, 2021 - 26 September, 2021

Het muziekprogramma
Om 12 uur start de Utrechtse Troubadour Jan van Piekeren met Band: gitarist Johan Fransen en Bruno Rombouts op accordeon, Johan van Drunen op drums. Wouter Kronenberg op bas.
Hij brengt een speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd nummer ten gehore. De Utrechtse liedjes maker, BTW’er en zanger is daar al twintig jaar mee bezig. Een optreden van Van Piekeren is keer op keer een belevenis. Sappige verhalen en snelle humor worden afgewisseld met prachtige liedjes, met een glansrol voor de doorleefde stem en doordachte teksten van voorman Jan van Piekeren.

Vanaf 15 uur komt de bekende Utrechtse Beatles Band
One After 909 optreden.
Van Utrecht tot Liverpool en Gent tot Hamburg. Overal traden ze al op de Fab4. Robbie, Diederik, Willem en Rempe swingen er weer lustig op los met de geweldige en bekende nummers van de legendes uit Liverpool.

Om 20 uur komt Lain Barbier, bekend van The Voice Senior serie 1, met zijn Lain’s Work Out de rock van de zestiger en zeventiger jaren doornemen.
Lain Barbier was zanger bij de Nederlandse rockbands Turbo, Diesel en No Exqze en deed veel sessiewerk met onder andere Candy Dulfer en leden van Golden Earring. Hij is gezegend met een zeer krachtige stem. Door zijn enorme bereik heeft Lain zich gespecialiseerd in de vertolking van de powerballad: rock met een flinke dosis soul, gezongen vanuit je tenen.

Om 23 uur is het laatste ronde en uiterlijk middernacht is het klaar voor die dag.
De zondagochtend beginnen we rustig met een dans activiteit voor klein en groot.
Met DJ Maxim de beentjes los voor ouder en kind. Disco voor jong en oud. Lindyhop in Tuinwijk.

Vanaf 12 uur BuurtLunch met muziek van Celebrity Hot Tub Party met Sofie Denise.
Stap in een heet, bruisend bad van hete jazz die zelfs de coolste kat zal opwarmen. CHTP is een vierkoppige tijdmachine die je meeneemt naar de jaren 30/40. In de traditionele bezetting van contrabas, drums, accordeon en gitaar zullen de boys en Sofie je vermaken met toegankelijke, dansbare muziek uit alle windstreken van de wereld. Samen met Celebrity Hot Tub Party. Luister naar swingende liedjes van en voor romantici onder het genot van een lunch die door de koks van Café Willem en Restaurant Badhuis is bereid.

Om 15 uur gaan we de finale van het feest in met The Glamrocks.
De Utrechtse band die de Glamrock periode weer tot leven brengt. Het wordt echt een feest. Sweet, Slade, David Bowie, Gary Glitter, Alice Cooper, Mud, T-Rex, Mott The Hoople etc..etc.. Vijf mannen, opgegroeid in de roemruchte seventies. Met één gemeenschappelijke liefde: de glamrock-muziek uit die periode. Om 18 uur is 100 jaar feest weer afgelopen.

Het hele weekend zijn er springkussens voor de kleinsten. Toegang tot de feesttent wordt gecontroleerd volgens de dan geldende Corona protocollen. Het feest terrein wordt ook ‘nachts bewaakt.
Edit Willem van Noortplein
Waar
Willem van Noortplein
Utrecht

Details

Start:
25 September, 2021
End:
26 September, 2021
Event Category:
Website:
https://willemvannoortplein.nl

Organiser

Ondernemersvereniging Noordoost
Phone:
0641501876
Email:
anne.veen@willemvannoortplein.nl
Website:
https://willemvannoortplein.nl

Venue

Muziektent Willem van Noortplein
Willem van Noortplein
Utrecht, Utrecht 3514GA Netherlands
+ Google Map
Phone:
0641501876
Website:
https://willemvannoortplein.nl
%d bloggers like this: