Loading Events

« All Events

Lain Barbier en More Than Blues

27 March @ 20:30 - 23:59

Lain Barbier en More Than Blues. Niet zo maar een bluesband!

Barbier (Finalist Voice Senior 2018) was zanger bij de Nederlandse rockbands Turbo, Diesel en No Exqze en deed veel sessiewerk met onder andere Candy Dulfer en leden van Golden Earring. Hij is gezegend met een zeer krachtige stem. Door zijn enorme bereik heeft Lain zich gespecialiseerd in de vertolking van de powerballad: rock met een flinke dosis soul, gezongen vanuit je tenen. Hij zegt daar zelf over: ‘Muziek maken moet voor mij een beetje pijn doen. Mijn grote drijfveer is om iets los te maken bij mensen. Daar ga ik voor tot het uiterste. Of het nu voor tien of tienduizend mensen is maakt me niet uit, ik wil ze allemaal kippenvel bezorgen.’

Drummer Nico Groen speelde al met Lain in Splinterfunk, The Speedtwins en No Exqze… en speelde o.a. met: Normaal; Flavium; Sidewalk-Sally; Herman Brood; Hans & Candy Dulfer; Andre Hazes; Adje v.d. Berg; Kobus & Tijs Groen; Arthur Conley; D.C. Lewis; Kaz Lux, e.v.a.

In 1978 is Mauricio vanuit Chili naar Nederland gekomen. Hij heeft eerst als drummer in diverse bands gespeeld o.a. CAZ (Dilana Smith). Na deze periode is Mauricio zich meer gaan concentreren in het bespelen van gitaar en basgitaar en zich gaan verdiepen in meerdere muziekstijlen. Momenteel is hij werkzaam als muziekdocent bij een zorginstelling en actief als bassist van de band More Than Blues, Penelope en diverse projecten.

Details

Date:
27 March
Time:
20:30 - 23:59

Organiser

BAMusic
Phone:
0641501876
Email:
info@bamusic.nl
Website:
https://bamusic.nl

Venue

Het Witte Peerd
Westeinde 5
Nieuw Leusen, 7711 CH Netherlands
+ Google Map
Phone:
(0529) 481 295
Website:
https://www.hetwittepeerd.nl
Scroll Up