Latest Past Events

25 en 26 september ‘Tuinwijk 100 jaar’ Muziekfeest op het Willem van Noortplein.

Muziektent Willem van Noortplein Willem van Noortplein, Utrecht

Het muziekprogramma Om 12 uur start de Utrechtse Troubadour Jan van Piekeren met Band: gitarist Johan Fransen en Bruno Rombouts op accordeon, Johan van Drunen op drums. Wouter Kronenberg op bas. Hij brengt een speciaal voor de gelegenheid gecomponeerd nummer ten gehore. De Utrechtse liedjes maker, BTW’er en zanger is daar al twintig jaar mee ... Read more25 en 26 september ‘Tuinwijk 100 jaar’ Muziekfeest op het Willem van Noortplein.

Oner After 909 @ De Schalm, De Meern

De Schalm De Meern

De Beatles Tribute band One After 909 Live in De Meern. John, Paul George en Ringo of Rempe, Robbie, Diederik en Willem spelen in snel tempo de hits van de Fab Four, zoals ze dat door heel Nederland, Belgie en Duitsland doen. Ook in de Cavern Club Liverpool staan ze jaarlijks als Beatles van Nederlandse ... Read moreOner After 909 @ De Schalm, De Meern

One After 909 @ De Theaterbakkerij, Gouda

De Theaterbakkerij Gouda

De Beatles Tribute band One After 909 Live in Gouda. John, Paul George en Ringo of Rempe, Robbie, Diederik en Willem spelen in snel tempo de hits van de Fab Four, zoals ze dat door heel Nederland, Belgie en Duitsland doen. Ook in de Cavern Club Liverpool staan ze jaarlijks als Beatles van Nederlandse bodem.