Artist Services

OPNAMES EN PRODUCTIE

Iedere artiest die al muziek heeft opgenomen weet hoe moeilijk het is om vervolgens de muziek geplaatst te krijgen in de digitale muziekwinkels of op de vooraanstaande streaming diensten, laat staan dan nog voldoende reuring te generen om ook daadwerkelijke te worden afgespeeld en verkocht. Kortom enige bekendheid te krijgen.

BA Music biedt een simpel full-service pakket voor het plaatsen en promoten van je opnames. Voor een éénmalig vast bedrag en ’n percentage van 5% van de bruto opbrengsten plaatsen wij jouw muziek op alle belangrijke online muziekdiensten en webwinkels.

Mocht je nog geen opnames hebben of gewoon graag nieuwe opnames willen maken dan biedt BA Music, in samenwerking met opnamestudio’s in de gehele BeNeLux, complete opname & productie diensten aan.

Neem contact met ons op via info@bamusic.nl voor meer informatie of een op jouw situatie gemaakte offerte.

PUBLISHING & NABURIGE RECHTEN

Als je naast musiceren en optreden ook nog zelf componeert kom je terecht in een wirwar van regels en voorwaarden van de BUMA/Stemra en de SENA. BA Music heeft sinds 1991 al een eigen inschrijving bij de BUMA/Stemra en sinds de oprichting in 1994 bij SENA. Daarmee kan BA Music op een voortvarende en transparante wijze iedere componist en tekstschrijver van dienst zijn met de registratie en het innen van de betalingen voor gebruik van de muziek en/of de teksten.

Voor verdere uitleg en een op maat gemaakt voorstel neem je contact op met: info@bamusic.nl

Je muziek op heel veel streaming platforms zetten zonder abonnementsgeld?

Dat kan hier! Klik op de link of stuur je muziek aan info@bamusic.nl.

Scroll Up