info@bamusic.nl

Music & Artists

We werken samen met een aantal BADASS acts uit Nederland en daarbuiten.

Een groeiend aanbod voor theater, festival of club. Laat ons weten wat je zoekt.

Boekingen & Management

De ruggengraat voor iedere artiest en de plek voor direct contact met fans, nieuwe fans en andere muziekliefhebbers.
Ook hier heeft BA Music een helder voorstel voor iedere artiest, of je nu alleen je boekingen wilt uitbesteden of je complete management. Voor verdere uitleg of een op maat gemaakt voorstel neem je contact op met: info@bamusic.nl

Music & Rights

Als je naast musiceren en optreden ook nog zelf componeert kom je terecht in een wirwar van regels en voorwaarden van de BUMA/Stemra en de SENA. BA Music heeft sinds 1991 al een eigen inschrijving bij de BUMA/Stemra en sinds de oprichting in 1994 bij SENA. Daarmee kan BA Music op een voortvarende en transparante wijze iedere componist en tekstschrijver van dienst zijn met de registratie en het innen van de betalingen voor gebruik van de muziek en/of de teksten.

Voor verdere uitleg en een op maat gemaakt voorstel neem je contact op met: info@bamusic.nl

Music & Arts

Kunst en muziek een prachtcombinatie. Met artiesten als Corrie Rock- Korver en Els van Stratum.

Neem contact met ons op via info@bamusic.nl voor meer informatie.

Recording & Productie

Iedere artiest die al muziek heeft opgenomen weet hoe moeilijk het is om vervolgens de muziek geplaatst te krijgen in de digitale muziekwinkels of op de vooraanstaande streaming diensten, laat staan dan nog voldoende reuring te generen om ook daadwerkelijke te worden afgespeeld en verkocht. Kortom enige bekendheid te krijgen.

Music & Streaming

Je muziek op heel veel streaming platforms zetten zonder abonnementsgeld Dat kan hier! Klik op de link of stuur je muziek aan info@bamusic.nl.

BA Music biedt een simpel full-service pakket voor het plaatsen en promoten van je opnames. Voor een percentage van 5% van de bruto opbrengsten plaatsen wij jouw muziek op alle belangrijke online muziekdiensten en webwinkels.

Mocht je nog geen opnames hebben of gewoon graag nieuwe opnames willen maken dan biedt BA Music, in samenwerking met opnamestudio’s in de gehele BeNeLux, complete opname & productie diensten aan.

Neem contact met ons op via info@bamusic.nl voor meer informatie of een op jouw situatie gemaakte offerte.

%d bloggers liken dit: