Els van Stratum

Even voorstellen, Els van Stratum is mijn naam. Geboren in 1966. De kunst “beoefen” ik al mijn hele leven. Op jonge leeftijd ging ik in de leer bij diverse kunstenaars, waardoor ik op de ‘aldoende leert men’ manier technieken en materialen leerde kennen. In de periode van drukke banen in het bedrijfsleven heb ik de kunst als hobby beschouwd. In 2003 startte ik mijn eigen atelier waarin ik les gaf aan kinderen en volwassenen en kunst in opdracht ging maken.

De inspiratie haal ik uit mijzelf. Hoe ik alles beleef, ervaar en voel. Ik laat mijn eigen gevoel en passie spreken. Je ziet het terug in ieder werkstuk, waardoor het voelt als een stukje van mijzelf. De materialen waarmee ik werk zijn divers: van klei, brons en andere metalen tot boetseren met kleuren op doek. Als autodidact ben ik trots op de geheel eigen stijl die ik door de jaren heen zelf heb ontwikkeld. Mijn ervaring is groot en ben nog steeds groeiende…

Els’ Blueskoppen of Muzikanten portretten

Els weet de essentie van de artiesten als geen ander te verbeelden. Of het nu een beroemde of lokaal bekende en volstrekt onbekende muzikant betreft, ze zijn herkenbaar, dynamisch en bijna hoorbaar.  Els werkt ook in opdracht en zorgt voor een constante aanvoer van nieuwe muzikale schilderijen. Op drie formaten, waarbij de ‘tegeltjes’ (15×15) vaak erg aanspreken.

Klik op de plaatjes voor haar bluesportretten!

Scroll Up