Jan van Piekeren

Verhalenverteller en zanger Jan van Piekeren jaagt alweer ruim een kwart eeuw achter zijn muzikale droom aan.

Nu zijn dochter gaat trouwen kan hij eindelijk met een gerust hart doorbreken.Iedereen mag echt alles van hem weten. Met zijn rauwe, doorleefde stem, neemt hij je mee in zijn wereld. Hij wordt begeleid door gitarist Johan Fransen, een muzikaal en creatief huwelijk, verslaafd aan het vermaken van het publiek.

Special bij de Taalstaat/ Frits Spits

Percussionist Hans Boosman en bassist Wouter Kronenberg vormen de strakke ritmefundering. De heren weten elkaar en het publiek tijdens hun optredens te vinden, raken behalve juiste ook gevoelige snaren. In grote zalen maar ook (zeer) kleine intieme settings. Samen meer dan 100 jaar podiumervaring waarbij het speelplezier nog steeds met stip op 1 staat.

Na de voorstellingen ‘De Verdieping’, Lijf en Rauw’ en ‘Uw hoofdsponsor’ gaat eind september 2018 ‘De wereld op z’n kop ‘ van start. Bij de voorstelling hoort ook een prachtig album met dezelfde titel die ook in september het levenslicht zal zien.

Met zijn indringende teksten en een onnavolgbare dictie, en hoe dan ook recht uit en in het hart gaat VAN PIEKEREN de confrontatie met het publiek aan. onderkoelde humor, heel veel gevarieerde muziek, koortjes, maar bovenal: Nederlandstalige teksten die ergens over gaan.

Blijf voor altijd bij me.

Utregticana van de bovenste plank”.

%d bloggers liken dit: